Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

Kumipyörä- ja konealoilla työskenteleville ja aloista kiinnostuneille naisille sekä naisopiskelijoille. Olipa työkalunasi sitten auto, maansiirtokone, pumppukärryt, metsäkone, linja-auto, tietokone tai vaikkapa mustekynä, niin olet tervetullut iloiseen joukkoomme!

 

Perustaminen, mistä nimi?

 

7 alansa ammattilaista perusti yhdistyksen Tampereella 25.04. 2009. Nimi viittaa NaisWay-projektiin, jonka perustajajäsen Auli Toivonen perusti. Park-nimi viittaa puistoon/kokoontumispaikkaan, jonne kaikki ovat tervetulleita poikkeamaan ja pysähtymään!

 

 

Keitä me olemme?

 

Yhdistyksemme jäsenistössä vaikuttaa raskaanliikenteenkuljettajia niin tavara- kuin henkilöliikenteestä, liikenteenohjaajia, kaivinkoneen kuljettajia, liikennekouluttajia, kuljetusyrittäjiä sekä heidän perheenjäseniään, alan parissa järjestöjen kautta työtä tekeviä sekä paljon muita... Kaikki kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita, ketään ei käännytetä ovelta!

 

 

Miksi?

 

Edistämään omien alojensa työ- ja sosiaalisia olosuhteita. Avustamaan ja neuvomaan tulevia ammattilaisia, opiskelijoita sekä aloista muutoin kiinnostuneita. Jatkamaan NaisWayn taivalta ja ylläpitämään kontakteja. Yhteistä aikaa, ”olkapäänä” jäsenilleen, niin iloissa kuin suruissa!!

 

 

Tavoitteet?

 

Yhteistyötä eri yhdistysten, koulutuksenjärjestäjien sekä yritysten kanssa. Erilaisten tapahtumien järjestäminen esim. kaivuupäivä, tutustumis- ja teatterimatkat ym. Tarjota tiedottamista erilaisista koulutuksista, direktiiveistä ym. säädöksistä. Edistää oman alansa positiivista kuvaa sekä kannustaa naisia miehisinä pidetyille aloille.

 

 

Jäseneksi?

 

Jäseneksi pääset liittymään laittamalla meille viestiä joko "Tule mukaan toimintaan" -välilehden kautta tai sähköpostilla osoitteeseen naispark1@gmail.com. Jäsenmaksu on 30€/vuosi ja liittymismaksu 5€.

 

Mikäli sinä tai yrityksesi haluaa tukea toimintaamme, voit liittyä kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenmaksu on 50€. Kannatusmaksun maksaneet saavat nimensä/logonsa näkyville sekä nettisivujemme "Menossa mukana"-sivulle, että tapahtumissa mukanamme kiertävälle mainostaululle. 

 

Tulevia tapahtumia?

 

Joka vuosi järjestämme lakisääteisten kokousten yhteyteen muutakin ohjelmaa. Pyrimme pitämään kokouksia eri paikkakunnilla pohjoisesta etelään, jotta matkat eivät toisille jäsenille venyisi liian pitkiksi. Kuulemme jäsenien toiveita ja ideoita ja toteutamme niitä aina mahdollisuuksien mukaan.

 

 

Tiedotus?

 

Nettisivut toimivat tiedotuskanavana jäsenille ympäri maailmaa! Rennompaa keskustelua, ajatusten vaihtoa ja kuulumisien kyselyä voi löytää facebookin Naispark- ratin takana on nainen -sivustolta. Yhdistyksellä on myös suljettu sivu Naisparkin jäsenet.

 

 

Tarjoamme jäsenelle!

 

Samanhenkisten yhteistyötä, erilaisia yhteisiä tapahtumia. Mahdollisuutta olla vaikuttamassa, oppia uutta ja myös opettaa vanhaa. Tukea vaikeissa työ- ym. olosuhteissa. Tavata vanhoja ystäviä ja tutustua uusiin. Edistää oman alan ammattitaitoa, tarjota matkan varrella opittuja niksejä/vippaskonsteja työhön sekä arkielämän helpottamiseen. Neuvoa ja avustaa mm. uusissa kontakteissa, yrityselämän kiemuroissa ym.

 

Yhdistyksen sääntöihin voit tutustua tästä.

 

 

                                                                                   Tervetuloa mukaan!!